Donizettistraat 8 Hulst

 
 
Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst Donizettistraat 8 Hulst

Omschrijving

Aan de rand van de historische vestingstad Hulst, grenzend aan de gezellige binnenstad ligt de componistenbuurt. Deze leuke, kindvriendelijke wijk is heerlijk rustig gelegen en dus heel fijn wonen met jonge kinderen.

Als je de wijk uitrijdt zit je vrijwel meteen op de uitvalsweg richting België. Het centrum van Antwerpen bereik je binnen een half uur en de stad Gent ligt op 40 km afstand. Supermarkten liggen op loop- en fietsafstand en ook de basisschool bereik je binnen vijf fietsminuten. De middelbare school ligt op maximaal 10 minuten fietsen en ook de diverse sportaccommodaties vind je in de buurt.

Indeling
Bij binnenkomst kom je in de lichte hal vind je rechtdoor het toilet, links de meterkast en rechts de toegangsdeur naar de woonkamer.

De woonkamer heeft zowel voor als achter een groot raam waardoor er veel licht binnenvalt. De open keuken is ca. 6 jaar oud en is uitgerust met een inductie kookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron en een vaatwasser.

Via de woonkamer heb je, via een deur, toegang tot de dichte vaste trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers en een royale vernieuwde badkamer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een inloopdouche, toilet en dubbele wastafel.

Met een vaste trap komt u op de tweede verdieping, voorkamer met CV ketel en wasmachine aansluiting. Tevens een 4e slaapkamer.

De zonnige achtertuin is op het westen gelegen heeft met stenen berging en achterom.

Bijzonderheden:

-       Recente keuken en badkamer,

-       Volledig kunststof kozijnen,

-       Betonnen verdiepingsvloeren,

-       Tuin op het westen,

-       Energielabel B!

Verkocht onder voorbehoud

Goed gelegen onderhoudsvrije woning
Type Hoekwoning
Bouw 1992
Oppervlakte 133 m2
Woonoppervlakte 100 m2
Inhoud 300 m3
Aanvaarding in overleg