Reygerskreek 35 Hengstdijk

 
 
Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk Reygerskreek 35 Hengstdijk

Omschrijving

Wil je wonen in een rustige en ruime omgeving, dan hoef je niet verder te zoeken, deze woning biedt dit allemaal. De woning is gelegen nabij een 126 ha groot natuurgebied De Putting en Recreatiepark de Vogel.

Indeling:

Inkom, ruime hal met meterkast, toilet en garderobe en toegang tot de gezellige zonnige woonkamer met een werkhoek en schuifpui met elektrisch zonnescherm, die toegang geeft tot de tuin aan de voorzijde van de woning. Achter de woonkamer is de ruime en lichte woonkeuken met achterdeur naar de tuin. Aan de achterzijde van de woning is nog een slaapkamer, ook te gebruiken als kantoor. Aansluitend hieraan een bijkeuken voorzien van witgoed apparatuur aansluitingen en grote bergruimte.

Op de eerste verdieping vind je vier slaapkamers en een apart toilet op de overloop. Er is een ruime badkamer met ligbad en douche. Verder is er nog een grote berging op deze verdieping. Door de dakkapel aan de voorzijde over bijna de volle breedte heb je hier veel ruimte extra. De tuin ligt rondom de woning en heeft diverse terrassen met een eigen achterom.

Op het terrein staan nog twee bergingen en er is plaats om minstens twee auto's te parkeren. Je kunt je voertuig altijd op eigen terrein stallen of op de parkeerplaatsen direct voor de deur, makkelijk als je veel visite krijgt.

Verkocht

Zeer rustig gelegen vrijstaande woning
Type Vrijstaand woonhuis
Bouw 1980
Oppervlakte 435 m2
Woonoppervlakte 125 m2
Inhoud 380 m3
Aanvaarding in overleg