Grensstraat 7 Clinge

 
 
Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge Grensstraat 7 Clinge

Omschrijving

Op letterlijk een steenworp afstand van de Belgische grens, in een rustig verkeersarm straatje staat deze aantrekkelijk geprijsde vrijstaande woning met riante zonnige tuin. Clinge is een klein grensdorpje met in de directe omgeving (ook aan de Belgische kant van de grens) veel prachtige natuur en polderlandschap. Op circa 200 meter van deze woning ligt een natuurgebied van 140 hectare. Het vestingstadje Hulst is in 10 minuten met de auto te bereiken.

Deze woning heeft een woonoppervlak van 68m2, de half-gerealiseerde aanbouw is ca. 45m2.


Begane grond
Entree, kleine hal met meterkast geeft toegang naar de royale woonkamer met open keuken. In de keuken is de trapopgang naar de eerste verdieping en aansluitend voorzieningen voor een bijkeuken. Aan de achterzijde is gestart met de aanbouw voor 2 slaapkamers, een badkamer en toilet. Dit is echter niet afgemaakt.

Eerste verdieping, kleine overloop met vaste kasten, 1 slaapkamer met dakkapel.


Buiten
Zeer royale achtertuin met mogelijkheid voor het bouwen van een garage met oprit via het achtergelegen straatje Polenstraat.

Bijzonderheden:

-          Koper dient rekening te houden met een flinke renovatie van het object.

€ 169.000,-  kosten koper

Fraai gelegen te renoveren vrijstaande woning
Type Vrijstaand woonhuis
Bouw 1950
Oppervlakte 282 m2
Woonoppervlakte 113 m2
Inhoud 300 m3
Prijs € 169.000,-
Aanvaarding in overleg