Frans van Waesberghestraat 59 Hulst

 
 
Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst Frans van Waesberghestraat 59 Hulst

Omschrijving

Het historische stadscentrum van Hulst is een natuurlijk decor van vele activiteiten die de vestingstad organiseert. En midden in dat decor ligt deze zeer leuke woning in de Van Waesberghestraat. Deze straat is de laatste jaren enorm in opkomst en door de mensen die er wonen zelfs uitgeroepen tot de gezelligste straat van Hulst. Deze woning is netjes afgewerkt, heeft 3 slaapkamers, een ruime woonkamer en een gezellige patio.

Indeling: entree, hal met plavuizen vloer, kantoorruimte, toilet, sfeervolle ruime woonkamer met laminaatvloer. Verder geeft de hal toegang naar de authentieke kelder welke erg ruim is, natuurlijk geventileerd en droog. De keuken staat in een L-opstelling en is voorzien van een 4-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasmachine, koelkast en oven.

De eerste verdieping heeft een ruime overloop. Drie royale slaapkamers en een even royale badkamer. De grote badkamer is voorzien van een badkamermeubel, inloopdouche, bad en toilet. Verder zijn hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

De tweede verdieping is bereikbaar met een vlizotrap, dit is een ruime bergzolder.

Buiten Gezellige patio met berging. In de berging is water en elektra aanwezig en de poort naar de historische brandgang.

 

Bijzonderheden:

-       Hele woning is voorzien van kunststofkozijnen

-       Rondom voorzien van rolluiken

-       Cv ketel 2009

-       Nieuwe schutting

-       Keuken en badkamer 2016

-       Meterkast 12 groepen, 3 aardlekschakelaars

-       Afvalcontainerpasje, dus geen rolcontainers nodig

Verkocht

Fraai afgewerkte tussenwoning in het centrum van Hulst
Type Tussenwoning
Bouw 1928
Oppervlakte 86 m2
Woonoppervlakte 122 m2
Inhoud 400 m3
Aanvaarding in overleg