Lageweg 21 Ossenisse

 
 
Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse Lageweg 21 Ossenisse

Omschrijving

Prachtig gelegen authentieke woning! Gelegen in Ossenisse op nog geen 700 meter van de Westerschelde, met fraai uitzicht op de polder om heerlijk tot rust te komen. Ossenisse telt zo’n 339 inwoners en omringt door een zeer fraai landschap.

Deze woning is grotendeels gerenoveerd met behoud van een aantal authentieke elementen.

Indeling

Hal met toilet, toegang naar de keuken en trapopgang naar de eerste verdieping. Deze woning dateert van 1908, de deur naar de keuken en toilet zijn de originele deuren. Verder is nog een stukje zichtbaar van de originele plafondbeschildering. 

De keuken is ca. 6 jaar geleden vernieuwd in passende stijl en voorzien van diverse apparatuur zoals koel-vries combinatie, inductie kookplaat, oven en afzuigkap. Aansluitend de berging met aansluitingen voor de wasmachine apparatuur en de CV ketel.

De sfeervolle leefruimte is voorzien van een hoge balken plafond met uitzicht op de tuin en het fraaie Zeeuwse landschap.


Eerste verdieping
Via de trap in de hal kom je op de ruime verdieping. Deze ruimte is nog vrij in te delen. De badkamer is al volledig geïnstalleerd maar dient nog naar eigen smaak afgewerkt te worden. De badkamer is voorzien van een ligbad, toilet, douchecabine en wastafelmeubel.

Het dak is volledig geïsoleerd zodat de oude balken in het zicht konden blijven.

Tuin

Aan de achterzijde van de woning is over de hele breedte een overdekt terras. Genieten van je rust doe je zeker in deze heerlijke tuin. Je zit hier helemaal vrij met aan een zijde zicht op de polder. Genieten van je rust doe je zeker in deze heerlijke tuin. Je zit hier helemaal vrij met aan de achterzijde zicht op de polder. En ben je toe aan een wandelingetje? Binnen een paar minuten sta je op de zeedijk en zie je de schepen voorbij varen die op weg zijn van en naar de Antwerpse haven.

 

Bijzonderheden:

-          Volledig kunststof kozijnen, (op 2 kleintjes na…)

-          HR++ beglazing

-          CV ketel 2014

-          Keuken 2016, koel/vries en inductie van 2020

-          4 jaar geleden muren geïmpregneerd

-          10 cm dakisolatie

-          Nieuwe veluxramen

-          Vernieuwde elektra, 11 groepen 3 aardlek

-          Authentieke deuren aanwezig

-          Originele plafondbeschildering.

-          Na afgifte energielabel zijn er nog energiebesparende maatregelen getroffen

Verkocht onder voorbehoud

Prachtig gelegen authentieke woning nabij de Westerschelde
Type Hoekwoning
Bouw 1908
Oppervlakte 607 m2
Woonoppervlakte 110 m2
Inhoud 439 m3
Aanvaarding in overleg