Grote Bagijnestraat 12 Hulst

 
 
Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst Grote Bagijnestraat 12 Hulst

Omschrijving

Prachtig gelegen tussenwoning met karakteristieke elementen met royale achtertuin op het zuiden-oosten met achterom midden in de historische binnenstad van Hulst.

Indeling
Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met trappartij naar de verdieping en toegang naar de doorzonwoonkamer met openslaande deuren naar terras. In de aanbouw bevindt zich de keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien en o.a. inductiekookplaat, koelkast, vriezer, over/magnetron en vaatwasser. De keuken is in 2008 geplaatst. Achter de keuken is een portaal met achterdeur naar de tuin, toiletruimte en badkamer en royale douche.

Eerste verdieping
Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een ruime overloop. De overloop biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een vaste trap naar de 2e verdieping of een extra toilet.

Tweede verdieping
Via een vlizo trap is de tweede verdieping bereikbaar. Deze is momenteel in gebruik als bergruimte. Hier bevindt zich ook de CV ketel, 2020. Deze verdieping is ruim genoeg voor het creëren van extra slaapkamers.

Tuin

Royale tuin gelegen op het zuid-oosten. In de tuin staat een berging van ca. 13m2. Verder heeft de tuin een achterom voor de fiets en containers, de uit-ingang is de Kleine Bagijnestraat.


Bijzonderheden;

-       CV ketel 2020

-       Keuken 2008

-       Kelder onder ¾ van de woonkamer, deze is volledig droog!

-       Openslaande tuindeuren naar terras

-       Achterom

-       Hele woning houten kozijnen enkel glas, in zeer goede staat!

-       Begane grond voorzien van rolluiken.

Kortom een instapklare woning!

€ 238.000,-  kosten koper

Prachtig gelegen tussenwoning met karakteristieke elementen met royale achtertuin op het zuiden-oosten met achterom midden in de historische binnenstad van Hulst
Type Tussenwoning
Bouw 1920
Oppervlakte 140 m2
Woonoppervlakte 95 m2
Inhoud 407 m3
Prijs € 238.000,-
Aanvaarding in overleg