Zusterstraat 8 Sint Jansteen

 
 
Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen Zusterstraat 8 Sint Jansteen

Omschrijving

Aan een zeer rustige straat gelegen ruime tussenwoning. De woning is in 1980 gebouwd op een perceel van 148 m2. Absoluut ideaal voor een startend gezin. De woning beschikt over drie ruime slaapkamers. Er is in 2013 een nieuwe CV ketel geplaatst. De achtertuin met bergschuur is gelegen op het zuidoosten, u heeft dan ook veel uren de zon in de tuin. Met een vrije achterom kunt u het perceel veilig en makkelijk verlaten. In Sint Jansteen treft u in principe alle voorzieningen. Indien u echter het stadsleven opzoekt, bent u binnen enkele minuten in Hulst.

Omschrijving

In de entreehal is plaats gemaakt voor de trapopgang naar de verdieping, een meterkast, het toilet en een bergkast onder de trap. Via de hal loopt u de woonkamer in van maar liefst 32m2, gesitueerd over de gehele lengte van de woning. In de woonkamer ligt een tegelvloer. Aan de achterzijde treft u een eenvoudige maar royale keuken aan.

Eerste verdieping

Op deze verdieping vindt u drie slaapkamers en een doucheruimte. De slaapkamers hebben een oppervlakte van resp. 10, 13 en 17,5m2. Alle slaapkamers zijn voorzien van een mooie laminaat vloer. De badkamer beschikt over een doucheruimte en een wastafel. Op de overloop is verder nog een ruime vaste kast, hier treft u de vlizotrap om naar de 2e verdieping te gaan, de CV ketel en de aansluitingen voor de wasmachine.  

Tweede verdieping zeer ruime bergzolder.

Bijzonderheden:

-       Volledig geïsoleerd,

-       Houten kozijnen dubbel glas,

-       Zeer royale tussenwoning van 390m3 en 105m2 woonoppervlak!

 

 

€ 174.000,-  kosten koper

Zeer royale en rustig gelegen tussenwoning
Type Tussenwoning
Bouw 1980
Oppervlakte 148 m2
Woonoppervlakte 105 m2
Inhoud 390 m3
Prijs € 174.000,-
Aanvaarding