Prinsenkade 18 Sas van Gent

 
 
Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent Prinsenkade 18 Sas van Gent

Omschrijving

Wonen aan een plantsoen met vrij uitzicht op een kanaal, volop leefruimte, een zonnige tuin en garage in een rustig doodlopend straatje, een souterrain onder de hele woning, 3 prachtige etages en nog een zolder met bergruimte. De achtertuin biedt veel privacy, bergingsruimte en is goed op de zon gelegen. Een ideale plek om te wonen! Het kan aan de Prinsenkade in Sas van Gent. Hier staat deze ruime tussenwoning met al deze kwaliteiten. Ideaal voor starters die rust en ruimte zoeken. Een prachtige woning voor een betaalbare prijs !!

Begane grond Entree in de hal met de trapopgang. Mooie, lichte woonkamer met een fraaie houten vloer en balkenplafond. De gezellige woonkeuken heeft een L-opstelling en is voorzien van een oven, gaskookplaat, wasemkap en dubbele wasbak.

Eerste verdieping, 3 royale slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche, bad, toilet, bidet en dubbele wasbak.  

Tweede verdieping bereikbaar met een vlizotrap, dit is een ruime bergzolder.

De achtertuin ligt op het Westen en is voorzien van een terras en een berging.  

Verkocht

Type Tussenwoning
Bouw 1900
Oppervlakte 308 m2
Woonoppervlakte 150 m2
Inhoud 715 m3
Aanvaarding In overleg