Vondelstraat 6 Hulst

 
 
Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst Vondelstraat 6 Hulst

Omschrijving

Leuke starterswoning met ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een doucheruimte. De woning is gelegen in de nabijheid van scholen en vlakbij Gemeenschapscentrum en sporthal Den Dullaert.

Indeling
Hal, toilet met fonteintje, meterkast en trap naar de verdieping. Doorzonwoonkamer met doorgang naar de half open keuken. De keuken heeft een hoekopstelling en is voorzien van diverse apparatuur. Deze keuken is geplaatst in 2015!

1e verdieping
Boven is een overloop met toegang tot 3 slaapkamers resp. 6, 8 en 13m2 en de badkamer met royale inloopdouche en wastafel. De badkamer is in 2015 volledig vernieuwd.

2e verdieping
De tweede verdieping is bereikbaar middels een nieuwe vlizotrap, hier bevindt zich de cv-ketel (2013) en veel bergruimte.

Tuin
De tuin is voorzien van enkele betegelde paden en aan de achterzijde een beschut, zonnig terras.

Bijzonderheden

-          Onderhoudsvriendelijk,

-          Kunststof kozijnen rondom, 3 dubbel glas!

-          Keuken 2015,

-          CV 2013,

Aan de achterzijde vrij gelegen!

Verkocht onder voorbehoud (binnen 1 dag!)

Leuke starterswoning met ruime woonkamer, 3 slaapkamers en een royale tuin
Type Tussenwoning
Bouw 1966
Oppervlakte 160 m2
Woonoppervlakte 80 m2
Inhoud 260 m3
Aanvaarding