Oostkade 13 Sas van Gent

 
 
Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent Oostkade 13 Sas van Gent

Omschrijving

Oostkade 13 Sas van Gent

Prachtig en statig riant herenhuis gelegen aan de oostelijke kade van een jachthaventje midden in het gezellige centrum van Sas van Gent. Dit object is gebouwd omstreeks 1930 en in de afgelopen jaren in stijl volledig gerenoveerd. De woning is oerdegelijk gebouwd en heeft nog verschillende mooie authentieke elementen, heeft een inhoud van 550 m3 en een woonoppervlak van 130 m2.


Entree via hal toilet met fonteintje, mooie authentieke vloer en trap naar de eerste verdieping. Tevens  toegang naar de toilet en woonkamer. De zeer ruime sfeervolle woonkamer is voorzien van mooie massief eiken vloer en een openhaard. Aansluitend de half open keuken in hoekopstelling voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, combi-oven en vaatwasser, tuindeuren naar de patiotuin en aansluitend een logeerkamer.  De woonkamer is momenteel ingericht als koffiehuisje met diverse lekkernijen.

Eerste verdieping

Riante overloop met vaste trap naar 2e verdieping en een slaapkamer aan de achterzijde. Aan de voorzijde een woonkamer met schouw en open moderne keuken (2016) in een hoekopstelling voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, stoomoven en koelkast.  Ook in deze ruimte zijn vele authentieke elementen terug te vinden.

Tweede verdieping

Overloop, 2 slaapkamers, waarvan de masterbedroom met wastafel, badkamer met wastafel, ligbad en douche.

Bijzonderheden:

-          De hele woning is voorzien van hardhouten kozijnen, grotendeels dubbele beglazing

-          CV-ketel, Remeha 2016

-          Gevels zijn recent gestraald, gevoegd en geïmpregneerd

-          Volledig nieuwe elektra en leidingen

-          Woning is volledig geïsoleerd

 

Genieten en sfeervol wonen in de mooiste straat van Sas van Gent? Bel snel voor een bezichtiging van dit karakteristieke pand!

 

 

 

€ 239.000,-  kosten koper

Prachtig en statig riant herenhuis gelegen aan de Oostkade van een jachthaventje in Sas van Gent
Type Hoekwoning
Bouw 1930
Oppervlakte 113 m2
Woonoppervlakte 130 m2
Inhoud 530 m3
Prijs € 239.000,-
Aanvaarding In overleg