Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen

 
 
Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen Inghelosenberghe 13 Sint Jansteen

Omschrijving

Twee onder één kap woning met aanbouw, garage en extra bijkeuken op rustige woonlocatie in de dorpskern van Sint Jansteen.

Indeling
Entree aan de zijkant van de woning. Hal met meterkast (11 groepen) en toiletruimte met fonteintje. De woonkamer heeft aan de voorzijde een zitgedeelte en achteraan is het eetgedeelte wat in verbinding staat met de keuken, 2006.  De eetkamer is aan de achterzijde uitgebouwd in 2004. Via de schuifpui is het overdekte terras bereikbaar. De keuken beschikt over een L-vormige opstelling en is voorzien van een vaatwasser, 4-pits fornuis met afzuigkap, koelkast, combi-oven en een spoelbak. Vanuit de keuken is de bijkeuken bereikbaar welke is gerealiseerd tussen de woning en de garage. Hier is een afgesloten ruimte van gemaakt met aansluitingen voor wasmachine en droger een extra keukenblok met oven en toegang naar de garage.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers voorzien van respectievelijk 5, 11 en 11 m². De hele verdieping beschikt over een mooie laminaatvloer. De badkamer is in 2011 volledig vernieuwd en is keurig afgewerkt en voorzien van een ruime douche in bad, tweede toilet en wastafelmeubel met daarboven een grote spiegel met verlichting. Alle slaapkamers beschikken over rolluiken.

Tweede verdieping
Via een vaste trap is de tweede verdieping toegankelijk. Dit is momenteel een open zolderruimte waar eventueel een vierde slaapkamer gerealiseerd zou kunnen worden.

Tuin
De tuin bestaat uit twee delen. De achtertuin is deels bestraat deels voorzien van gazon. Het tweede deel van de tuin ligt voor en naast de garage, dit stuk is ca. 44 m² groot. Hier staan de speeltoestellen voor de kinderen.

Bijzonderheden
De woning is zeer goed onderhouden en de laatste jaren voorzien van nieuwe keuken, badkamer en aanbouw. De Inghelosenberghe is een rustige straat waar enkel bestemmingsverkeer doorheen gaat, geen doorgaande straat dus. Sint Jansteen is gelegen op circa 5 autominuten van de op- en afrit van e E34 richting Antwerpen / Gent. Alle voorzieningen als scholen, winkels en sportverenigingen zijn op fietsafstand gelegen.

Verkocht onder voorbehoud

Twee onder één kap woning met aanbouw, garage en extra bijkeuken op rustige woonlocatie in de dorpskern van Sint-Jansteen
Type 2 onder 1 kap
Bouw 1988
Oppervlakte 252 m2
Woonoppervlakte 109 m2
Inhoud 392 m3
Aanvaarding In overleg