Kennedylaan 30 Clinge

 
 
Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge Kennedylaan 30 Clinge

Omschrijving

Een schitterende woning met veel woonruimte, een royale voor- en achtertuin en een inpandige garage. De woning ligt in een fijne woonwijk met vrijstaande woningen en tegenover een groenstrook met speeltuintje. Het lijkt te mooi om waar te zijn. Een vrijstaande woning op 452 m2 grond en een inhoud van ca. 360 m3. De woning is geschikt voor ieder huishouden. Het pand is goed onderhouden, koper dient wel rekening te houden met enige modernisering. Aan de achterzijde van de woning is het heerlijk toeven in de privacy volle achtertuin.

Entree, hal met toilet, plavuizenvloer, meterkast (5 groepen) en trapopgang naar eerste verdieping. Ruime L-woonkamer met plavuizenvloer, openhaard en een schuifpui naar terras. Dichte keukenruimte met de eikenhouten keuken in L-opstelling voorzien van een elektrische kookplaat, oven, afzuigkap en koelkast. Via een tussenhal is de royale garage bereikbaar. De garage is voorzien van een grote vliering met opstelling van de C.V.-installatie(2016).

Eerste verdieping, drie slaapkamers en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche in bad, wastafelmeubel en een tweede toilet.

De achtertuin biedt veel privacy, een terras, flinke graspartij en een achterom. De voortuin is riant te noemen en heeft een royale oprit voor meerder auto’s.

Verkocht

Prachtig gelegen vrijstaand woonhuis met royale garage
Type Vrijstaand woonhuis
Bouw 1978
Oppervlakte 452 m2
Woonoppervlakte 95 m2
Inhoud 360 m3
Aanvaarding In overleg