Achterstraat 9 Lamswaarde

 
 
Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde Achterstraat 9 Lamswaarde

Omschrijving

In een rustige straat met slechts bestemmingsverkeer staat deze leuke, vrijstaande woning. Het perceel van liefst 420 m2 ligt aan de rand van het dorp Lamswaarde en is tevens voorzien van een aangebouwde garage welke inpandig bereikbaar is. Absoluut pluspunt van dit object is de royale achtertuin. De woning beschikt over drie slaapkamers. Op de begane grond treft u de woonkamer met een royale open keuken, het toilet en de doucheruimte.


Lamswaarde is een dorp vlak bij Kloosterzande, waar u alle voorzieningen vindt. Tevens bent u snel in de stad Hulst waar ook een middelbare school is gelegen. In Lamswaarde is een basisschool aanwezig. Wij nodigen u graag uit om deze woning te bezichtigen. 

U stapt de woning binnen in de woonkamer. Naast de voordeur is ruimte gemaakt voor de meterkast. Ook de trapopgang naar de verdieping bereikt u via de woonkamer. De open keuken is eenvoudig en niet voorzien van apparatuur. Achter de keuken is de badkamer met douche, toilet en wasbak. Aansluitend is de ruime garage welke u toegang geeft naar de diepe tuin.

De eerste verdieping bereikt u via de vaste trap in de woonkamer. De verdieping beschikt over een overloop en twee slaapkamers.

Bijzonderheden:

-       Dak van garage is in 2005 vernieuwd

-       Deels voorzien van kunststof kozijnen

-       CV combi ketel bouwjaar 2005

-       Deze woning heeft enige modernisering nodig!

Verkocht onder voorbehoud

Leuke vrijstaande woning met inpandige garage aan de rand van Lamswaarde
Type Vrijstaand woonhuis
Bouw 1900
Oppervlakte 420 m2
Woonoppervlakte 95 m2
Inhoud 260 m3
Aanvaarding In overleg