Prins Bernhardstraat 10 Clinge

 
 
Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge Prins Bernhardstraat 10 Clinge

Omschrijving

Leuke 2/1kap woning met berging, garage en tuin op het westen. De woning heeft een inhoud van 295m3, een woonoppervlak van 90m2 en staat op een perceel van 257m2.

Indeling
Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met toilet, meterkas, kelderkast en trap naar de verdieping. De keuken is eenvoudig en voorzien van een recht keukenblok voorzien van kastruimte, kookplaat met afzuigkap en spoelbak. De doorzon woonkamer is voorzien van een tegelvloer, een gaskachel en heeft rolluiken.


Eerste verdieping
Op de verdieping zijn drie slaapkamers voorzien, één aan de voorzijde en twee achteraan. Hierboven bevindt zich nog een kleine bergzolder. Twee slaapkamers zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing.

Tuin
Achter de woning staan een stenen berging en een garage. De achtertuin is netjes aangelegd.

Het geheel is keurig onderhouden. De woning is deels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en deels voorzien van rolluiken. Het object is per direct beschikbaar.

Koper dient rekening te houden met enige modernisering van de woning.

Verkocht

Leuke 2/1kap woning met berging, garage en tuin op het westen.
Type 2 onder 1 kap
Bouw 1955
Oppervlakte 257 m2
Woonoppervlakte 90 m2
Inhoud 295 m3
Aanvaarding In overleg