Van Ossstraat 12 Hulst

 
 
Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst Van Ossstraat 12 Hulst

Omschrijving

Ruime 2/1 kapwoning met garage gelegen aan een verkeersarm woonerf.

Bouwjaar: 1986 Inhoud: 507m³ Perceel: 298 m² Woonoppervlak: 155 m². Deze ruime woning is gelegen aan een verkeersarm woonerf en aan de achterzijde grenzend aan een groenvoorziening wat voor erg veel privacy zorgt. De woning is keurig onderhouden en instapklaar.

Entree aan de voorzijde van de woning. Ruime hal met trap naar de verdieping, toiletruimte en meterkast. Onder de trap is voldoende ruimte voor de garderobe. De lichte ruime woonkamer beschikt over een loopdeur in de achtergevel welke toegang geeft tot de tuin.

In de woonkamer ligt een laminaat vloer en er is een mogelijkheid voor het (her-) plaatsen van een open haard. De open keuken heeft veel opbergruimte en is afgewerkt met een granieten werkblad. Qua apparatuur zijn een koelkast, vaatwasser, 4-pits fornuis en een afzuigkap geïnstalleerd. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de praktische bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine en toegang naar de tuin. Boven deze ruimte is een bergzoldertje.

Eerste verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers van respectievelijk 8, 14 en 17 m². De badkamer is enkele jaren geleden vernieuwd met een ruime douche en groot wastafelmeubel. Op de overloop bevindt zich nog een separate toiletruimte. 

Tweede verdieping

Via de vaste trap komt men op de tweede verdieping. De voorzolder biedt veel opbergruimte, daarnaast hangt hier de cv-combiketel en nog een aansluiting voor de wasmachine. Deze riante vierde slaapkamer kan eenvoudig gesplitst worden in twee kamers, wat het totaal op vijf slaapkamers zou brengen.

De achtertuin is keurig aangelegd en gelegen op het zuidwesten. De ruime garage (in spouw) beschikt over een elektrische kanteldeur en een ruime zolder. De oprit voor de garage biedt voldoende ruimte om meerdere auto’s te plaatsen. Iemand die op zoek is naar een ruime woning op een kindvriendelijke locatie moet absoluut een kijkje komen nemen. 

Verkocht

Ruime 2/1 kap woning met garage op verkeersarm pleinje
Type 2 onder 1 kap
Bouw 1986
Oppervlakte 298 m2
Woonoppervlakte 154 m2
Inhoud 507 m3
Aanvaarding In overleg