Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen

 
 
Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen Pastoor Mertensstraat 22 Sint Jansteen

Omschrijving

Zeer fraaie tot in de puntjes afgewerkte 2 onder 1 kapwoning met garage en carport voorzien van kunststof kozijnen, drie ruime slaapkamers en een achtertuin met een gezellige overkapping.

Indeling
Ruime entree aan de voorzijde van de woning, hal met meterkast, trap naar de verdieping en toiletruimte met hangtoilet. Aansluitend komt men in de leefruimte. Door de grote raampartijen komt enorm veel licht naar binnen, ook bij donkere dagen een lichte woning. De vloer is vanuit de hal doorgelegd naar de woonkamer, deze is uitgevoerd in hoogwaardige laminaat. Aan de achterzijde is de woning over de gehele breedte uitgebouwd, hier bevindt zich de leef keuken met schuifpui naar terras. Aansluitend een royale aanbouw met bijkeuken en fraaie badkamer. De keuken is voorzien van een keramische kookplaat, koelkast, vaatwasser, combi-oven en afzuigkap. In de bijkeuken treft u de aansluitingen voor de wasapparatuur en de CV ketel, alles netjes weggewerkt in een vaste kastenwand. Aansluitend de badkamer met dubbele douche en dubbele wasbak.

Via de keuken is ook de carport bereikbaar en aansluitend de royale garage.

Eerste verdieping
Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een kantoorruimte. Alle kamers zijn voorzien van laminaatvloeren. De tweede verdieping is bereikbaar met een vlizo trap en dient als bergruimte.

Tuin
De garage naast de woning is in spouw gebouwd. Aan de voorzijde zit een sectionaaldeur. Aan de achterzijde een dubbele openslaande deur, voor de garage bevindt zich carport. de  

Achter in de tuin is een houten overkapping geplaatst waar het goede toeven tijdens een BBQ. Daarnaast biedt de tuin enorm veel privacy!

Bijzonderheden:

-       Alles is van 2015!

-       CV 2015,

-       Kunststof kozijnen met HR++ beglazing 2015,

-       Voorzijde en slaapkamers voorzien van rolluiken,

-       Dak volledig geïsoleerd met 12 cm PIR,

-       Platte daken geïsoleerd met 10 cm PIR,

-       Plafonds geïsoleerd,

-       Badkamer en keuken 2015,

-       Carport 2021, onderhoudsvrij!

 

Deze woning is absoluut een bezichtiging waard, laat je verassen!

Verkocht

Zeer fraai tot in de puntjes afgewerkte 2/1 kap woning
Type 2 onder 1 kap
Bouw 1966
Oppervlakte 325 m2
Woonoppervlakte 113 m2
Inhoud 360 m3
Aanvaarding in overleg