background

Makelaar Terneuzen

Wilt u een huis kopen óf verkopen in Terneuzen en bent u daarom op zoek naar een professionele makelaar? Reunis Vastgoed denkt met u mee over de toekomst. Economische, juridische en sociale belangen en gevolgen staan hierbij centraal. Wij zijn lid van de Nederlandse brancheorganisatie VBO Makelaars en tevens aangesloten bij het Belgische Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV). Voor een zelfstandig vastgoedkantoor met de beste makelaars van Terneuzen en omgeving moet u bij Reunis Vastgoed zijn!

Makelaars van Reunis Vastgoed

Reunis Vastgoed is een geheel onafhankelijk vastgoedkantoor voor zowel particulieren als bedrijven en (semi-)overheidsinstellingen. Naast het kopen of verkopen van een huis, kunt u bij ons terecht voor:

  • Advies, bijvoorbeeld in geval van onteigening
  • Waardebepaling van en onroerende zaak
  • Taxatie van een onroerende zaak
  • Begeleiding bij aan- en verkoop van een onroerende zaak
  • Bemiddeling bij aan- en verkoop van een onroerende zaak
  • Grond- en pachtzaken

Huis verkopen in Terneuzen

Naast het bekijken van ons brede aanbod aan vastgoed, kunt u bij ons ook terecht voor de verkoop van uw huis. Daarvoor gaan we doeltreffend en zorgvuldig te werk met behulp van een stappenplan. De eerste stap is de kennismaking. Tijdens een vrijblijvende afspraak maken we kennis met elkaar en inventariseren we het object dat u wilt verkopen. Bij stap 2, de waardebepaling, informeren we u over de verwachte verkoopopbrengst van uw object. Stap 3 is het verkoopproces. Alle afspraken worden, nadat u ons opdracht heeft gegeven uw object te verkopen, vastgelegd in een 'opdracht tot dienstverlening’ waarna het verkoopproces wordt gestart.

Meer informatie

Of u nu advies wilt over de verkoop van uw huis, een onroerende zaak wilt laten taxeren of op zoek bent naar een huis: bij Reunis Vastgoed bent u aan het juiste adres. Bekijk ons uitgebreide aanbod en neem contact met ons op voor meer informatie. Voor professioneel en zorgvuldig advies van een makelaar uit Terneuzen en omgeving moet u bij Reunis Vastgoed zijn!

 

Meer informatie?